Voor studenten

Group of students sitting at picknick table outside_HANZE230389.jpg

We weten dat de veelheid aan instellingen aan de Hanzehogeschool soms overweldigend kan zijn. We leggen je graag uit hoe HIBO kan bijdragen aan jouw studie. Vooral bij bedrijfsgerelateerde opleidingen is het essentieel om een netwerk op te bouwen en een carrièregerichte uitwisseling te bevorderen. Misschien heb je al over een HIBO project gehoord in de klas of ben je op zoek naar een afstudeeropdracht? HIBO kan een ondersteunende bron voor je zijn in verschillende fases van je opleiding.

Projecten

Op deze pagina kun je zien hoe praktijkgerichte projecten in de klas ontworpen kunnen worden en hoe je de bedrijven waarmee je als klas samenwerkt kunt ondersteunen. Dit zijn geen fictieve scenario's, maar echte consulting-projecten waarin je kunt leren, contacten kunt leggen en creatief kunt zijn met je team.

Students sitting in classroom listening to lecturer_HANZE230389.jpg

Evenementen

Door middel van verschillende evenementen brengen we het bedrijfsleven in contact met medewerkers en studenten. Voorbeelden van evenementen zijn de Dragons' Den Start-Up Competition in jaar 1 van de International Business bachelor, gastcolleges door professionals van bedrijven waar we mee samenwerken, en evementen met alumni.

Dragonsden2023-45.jpg

Afstudeerscriptie

Voor bedrijven op bachelor- of masterniveau doen we geen doorlopende acquisitie, maar HIBO heeft af en toe wel vacatures voor afstudeeropdrachten. Heb je een eigen bedrijf? Dan kun je hier misschien zelfs je scriptie voor schrijven. Als je geïnteresseerd bent, kun je informeren naar de voorwaarden via de GPJ coördinator.

Graduation Ceremony IB bachelors.jpg

Contact