Samenwerken met studenten

HANZE220230 IBS - Algemene beelden-18.jpg

Bij HIBO kunnen we u gratis in contact brengen met verschillende studentengroepen op bachelor- of masterniveau, die kunnen helpen bij het vinden van oplossingen voor uw huidige uitdagingen.

Projecten

In samenhang met de academische onderwijsprogramma's van de bijbehorende opleidingen, voert HIBO elk jaar een grote verscheidenheid aan projecten uit. Deze omvatten bijvoorbeeld:

  • Human Resource Solutions (alle HR-uitdagingen) - Start september en november van elk jaar (bachelor-niveau, 7 weken en master-niveau, 14 weken)
  • Oplossingen voor verschillende zakelijke uitdagingen (diagnostische analyse, consumentenonderzoek enz.) - Van september tot februari (bachelor-niveau, 7 weken)
  • Markttoegang tot nieuwe markten - Elk jaar in april (bachelor-niveau, 7 weken)
  • Online/digitale marketing (start-ups, scale-ups, MKB's) - Elke november en april (bachelor-niveau, 7 weken)
  • Supply Chain Management oplossingen - Vanaf september (master-niveau, 14 weken)
  • Market Entry - Intensief programma - februari tot juni (master-niveau, 14 weken)

Stages

Als u geïnteresseerd bent in het inzetten van een van onze studenten (Nederlands of internationaal) als stagiair, kunt u een vacature aanmaken en contact opnemen met ons bedrijfsbureau. Wij zullen de stageplek promoten op onze interne communicatiekanalen. 

We bieden 3 mogelijkheden om te starten: in september, februari en april. Er zijn enkele vereisten om een stage aan te bieden die past bij het onderwijsprogramma van de studenten, dus neem voor meer informatie contact met ons op.

Afstudeerscriptie

Op zoek naar een diepgaande analyse? Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om een student (Nederlands of internationaal) een bachelor (2-3 maanden) of master (5-6 maanden) afstudeerscriptie te laten doen voor uw bedrijf. De startdatum is flexibel, dus als u geïnteresseerd bent in deze onderzoeksmogelijkheid, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Ontsluit eindeloze mogelijkheden voor uw bedrijf. Doe mee aan projecten om de markt te betreden en maak gebruik van op maat gemaakte mogelijkheden. Onze stagiairs kunnen onderzoeksresultaten tot leven brengen. Maak bovendien gebruik van ons uitgebreide platform voor bedrijfspromotie via meerdere contactpunten, waaronder gastcolleges, sociale media en interne kanalen. Laat ons u helpen bij het promoten van mogelijke parttime functies en vacatures voor afgestudeerden. Neem contact met ons op om deze samenwerking verder te verkennen.

Contact