Klaar voor de Start op Mijnhanze.nl

Banner Klaar voor de Start - Mijnhanze .png

Jouw studie start op Mijnhanze.nl met ‘Klaar voor de Start’. Daar vind je informatie die je nodig hebt om te starten met studeren aan de Hanzehogeschool.

Mijnhanze.nl

‘Klaar voor de Start’ is onderdeel van Mijnhanze.nl. Mijnhanze.nl is je persoonlijke studieomgeving. Daar vind je gedurende je hele studie alle belangrijke informatie. Alles bij elkaar op één plek. Van daaruit kun je naar alles wat je nodig hebt om je studie te volgen; in één overzicht en je kunt er alles altijd terugvinden.

Hoe kom ik daar?

Log in op Mijnhanze.nl met je gebruikersnaam en wachtwoord die je van ons hebt ontvangen op je privé mailadres. Inloggegevens kwijt? Probeer eerst via deze link je gegevens te resetten. Lukt dit niet, meld je dan door het invullen van dit formulier.

Klaar voor de Start

Op Mijnhanze.nl klik je op ‘Klaar voor de Start’.  Of je nu in het laatste jaar zit van de voltijd Master International Communication, of na de zomer begint aan HBO-rechten in deeltijd; 'Klaar voor de Start’ is dé plek met alle informatie die jij nodig hebt voor een goede start van jouw studiejaar. Je vindt er bijvoorbeeld informatie over je introductieperiode, boekenlijst, lesrooster en je klassenlijst.

Kijk met enige regelmaat op ‘Klaar voor de Start’. Er kan altijd nog iets wijzigen in de informatie.

Let op

  • ‘Klaar voor de Start’ is een persoonlijke omgeving op basis van de opleiding waarvoor je bent ingeschreven. Het is belangrijk dat je voldoet aan alle inschrijfvoorwaarden van jouw opleiding en dat je bent uitgeschreven bij opleidingen die je niet gaat volgen.  

  • Heb jij je via Studielink voor meerdere opleidingen ingeschreven en is je keuze voor één opleiding gemaakt? Zorg dan dat je via Studielink je uitschrijft voor de andere niet gekozen opleidingen. Zo krijg je in Klaar voor de Start de juiste informatie die voor jouw gekozen studie van toepassing is. 

  • Alles gelezen en bekeken, maar toch nog vragen? Op Mijnhanze.nl vind je de contactgegevens van jouw opleiding tijdens de zomer. Voor algemene vragen kun je contact opnemen met ons via 050 - 595 5555.  We zijn bereikbaar van:   
    09:00 – 16:00 uur in week 29 t/m 33  
    08:00 – 18:00 uur in week 34 en 35  

  • Inloggegevens kwijt? Probeer eerst via deze link je gegevens te resetten. Lukt dit niet, meld je dan door het invullen van dit formulier.