Aperture Overture: #4: Be Your Hero

 • Evenement
AFTER EFFECTS 1080 APERTURE OVERTURE-01.png
 • Datum
  • startdatum

  • einddatum

 • Tijd
  • starttijd

 • Locatie

  Prins Claus Conservatorium

  locatie

Op vrijdag 2 februari om 17.00 uur wordt de tentoonstelling Aperture Overture geopend in de hal van het Prins Claus Conservatorium.

De afgelopen maanden hebben 16 teams van studenten van het Prins Claus Conservatorium en Academie Minerva gewerkt aan de herinterpretatie van in totaal 32 album covers. Het thema van de vierde editie van deze samenwerking was Be Your Hero, studenten hebben interpretaties gemaakt van albums van hun helden. Soms omdat de muziek hen hielp tijdens moeilijke periodes, soms omdat het hun eerste concert was, maar ook om hun familie te eren of zich af te zetten tegen hun verleden. De teksten die de studenten hebben geschreven over hun helden en de cover zijn onderdeel van de expositie, net als het origineel van de albumcover.  

Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn bij de officiĆ«le opening van de expositie. In verband met de catering willen we graag weten of je komt en met hoeveel personen. Je kunt je hier aanmelden. 

De tentoonstelling is de komende maanden te bezoeken tijdens de openingstijden van het Prins Claus Conservatorium:

Maandag 08.30 - 22.00
Dinsdag 08.30 - 22.00
Woensdag 08.30 - 22.00
Donderdag 08.30 - 22.00
Vrijdag 08.30 - 21.00
Zaterdag 09.00 - 17.00
Zondag 11.00 - 16.00

Interessegebieden

 • Cultuur en Kunst