Hulp nodig bij ondernemen over de grens? Enterprise Europe Network helpt ondernemers bij innoveren en ondernemen in Europa.

Wat is Enterprise Europe Network?

Het Enterprise Europe Network (EEN) is een groot, wereldwijd netwerk met als doel bedrijven te helpen bij het ondernemen over de grens. Het netwerk helpt bij het vinden en verbinden van partners in het buitenland. Daarnaast helpt Enterprise Europe Network bij het beantwoorden van vragen die op je afkomen als je als mkb'er in het buitenland verder wilt ondernemen. Bijvoorbeeld met vragen over de Europese wet- en regelgeving en financieringsmogelijkheden.
Het netwerk bestaat sinds 2008 en heeft sinds die tijd al vele ondernemers kunnen helpen.

Infographic Enterprise Europe Network 

Uit wie bestaat Enterprise Europe Network Noord-Nederland?

Enterprise Europe Network Nederland bestaat uit twaalf organisaties, waarvan vier specifiek in het Noorden van Nederland actief zijn. Dit zijn:

  • Business Development Friesland
  • Hanzehogeschool Groningen
  • New Energy Coalition
  • Water Alliance
  • (zie www.eennl.eu voor alle partners in Nederland)
Picture 1.png

Met alle partners hebben we een groot bereik binnen de sectoren die van belang zijn in (Noord) Nederland en kan iedere ondernemer met internationale ambitie bij ons terecht; van installateur tot ICT'er en van biochemie tot festivalorganisator.

Het maakt niet uit waar een ondernemer met een vraag of idee terechtkomt; wij gaan net zo lang door tot we de goede oplossing of het juiste antwoord hebben gevonden.

Betrokken lector