Informatie voor alumni

Student jongleert met mandarijnen 2022

Voor alumni is de Hanzehogeschool niet alleen een dierbare herinnering, maar ook het centrum van onderwijs dat zich steeds weer vernieuwt. Dus ben je alumnus dan blijven we graag met jou in contact.

Je leven lang blijven ontwikkelen. Tijdens je studie aan de Hanzehogeschool heb je veel geleerd en ben je continu bezig geweest met je ontwikkeling. Dit stopt niet bij het afstuderen, maar blijft altijd doorgaan. Ook na het afronden van je opleiding willen wij een bijdrage leveren aan jouw ontwikkeling. Als alumnus kun je deelnemen aan verschillende (netwerk)evenementen, word je op de hoogte gehouden van vacatures binnen jouw werkveld en krijg je de laatste informatie over doorscholingsmogelijkheden via HanzePro.

Jouw kennis en werkervaring kunnen weer bijdragen aan de ontwikkeling van de Hanze. Alumni kunnen een bijdrage leveren aan studentenprojecten, gastcolleges geven en studenten begeleiden tijdens hun (afstudeer)stages. Zo help je niet alleen ons als hogeschool, maar draag je ook bij aan de ontwikkeling van jouw toekomstige collega's.

​Blijf in contact

Wil je blijvend in contact zijn met andere alumni van de Hanze of met alumni van jouw opleiding? Kijk hieronder voor een lijst met LinkedIn-pagina's waarvoor jij je ook kunt aanmelden.

Ben jij al aangemeld als alumnus? Je kunt je hier inloggen in het systeem. Eenmaal ingelogd kun je ook adreswijzigingen doorgeven.

Meer informatie