Open Dag locaties

Hanze19-4-2021-3750.jpg

Op deze pagina vind je alle informatie over locaties die open zijn tijdens deze Open Dag en hoe je op die locaties komt met de fiets, auto of het openbaar vervoer.

Let op: wegwerkzaamheden

Er zijn momenteel veel wegwerkzaamheden in Groningen, o.a. door de aanpak van Ring Zuid. Kom je met de auto? Plan dan van tevoren je reis en kijk op www.groningenbereikbaar.nl waar aan de weg gewerkt wordt.

Zernike Campus

Van OlstBorg (Zernikeplein 7), BrugsmaBorg (Zernikeplein 9), Van DoorenVeste (Zernikeplein 11), Willem Alexander Sportcentrum (Zernikeplein 17), Marie KamphuisBorg (Zernikeplein 23), Industrieel Product Ontwerpen (Zernikelaan 17)
9747 AS Groningen

Tip: kom met de fiets of neem onze gratis bus vanaf het Centraal Station en stap uit bij halte Zernike Campus (of halte Zernike Noord als je naar Industrieel Product Ontwerpen gaat). Kom je toch met de auto, dan kun je de auto op de Zernike Campus gratis parkeren op P2 t/m P6. Let op: we verwachten drukte op de parkeerplaatsen. Mogelijk zijn er geen of weinig parkeerplaatsen beschikbaar op het moment dat je aankomt. 

Plattegrond Zernike Campus

Bekijk in de plattegrond waar je de verschillende gebouwen op de Zernike Campus kunt vinden.

Plattegrond_Zernike.png

Wiebenga

Petrus Driessenstraat 3 
9714 CA Groningen

Tip: neem onze gratis bus vanaf het Centraal Station en stap uit bij halte Korreweg, of kom met de fiets. In de fietsenkelder van het Wiebenga is genoeg ruimte om je fiets te stallen. 

Kom je toch met de auto, dan kun je de auto parkeren in parkeergarage Circus of parkeergarage Boterdiep. Het is vanwege riool- en wegwerkzaamheden niet mogelijk om te parkeren voor of rondom de school.

Bekijk de opleidingen op deze locatie

Prins Claus Conservatorium 

Meeuwerderweg 1
9724 EM Groningen

Tip: kom met de fiets of kom met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Prins Claus Conservatorium. Kom je toch met de auto, dan kun je de auto parkeren in parkeergarage Oosterpoort

Bekijk de opleidingen op deze locatie