Open Dag locaties

Hanze19-4-2021-3750.jpg

Op deze pagina vind je alle informatie over locaties die open zijn tijdens deze Open Dag en hoe je op die locaties komt met de fiets of de auto.

Let op: wegwerkzaamheden

Er zijn momenteel veel wegwerkzaamheden in Groningen, o.a. door de aanpak van Ring Zuid. Zo is tijdens de Open Middag het Julianaplein dicht in de richting Drachten (en Hoogkerk/Leek). Je kunt dan alleen doorrijden vanuit Assen richting Hoogezand en vice versa. Dus kom je met de auto? Plan dan van tevoren je reis en kijk op www.groningenbereikbaar.nl waar aan de weg gewerkt wordt.

Zernike Campus

Van OlstBorg (Zernikeplein 7), BrugsmaBorg (Zernikeplein 9), Van DoorenVeste (Zernikeplein 11), Willem Alexander Sportcentrum (Zernikeplein 17), Marie KamphuisBorg (Zernikeplein 23), Industrieel Product Ontwerpen (Zernikelaan 17)
9747 AS Groningen

Tip: kom met de fiets. Kom je toch met de auto, dan kun je de auto op de Zernike Campus gratis parkeren op P2 t/m P6. Let op: we verwachten drukte op de parkeerplaatsen. Mogelijk zijn er geen of weinig parkeerplaatsen beschikbaar op het moment dat je aankomt. Als er geen parkeergelegenheid meer is, word je doorverwezen naar P+R Reitdiep. Daar ontvang je een gratis buskaartje waarmee je naar de Zernike campus kunt reizen.

Plattegrond Zernike Campus

Bekijk in de plattegrond waar je de verschillende gebouwen op de Zernike Campus kunt vinden.

Plattegrond_Zernike.png

Wiebenga

Petrus Driessenstraat 3 
9714 CA Groningen

Tip: kom met de fiets. In de fietsenkelder van het Wiebenga is genoeg ruimte om je fiets te stallen. Kom je toch met de auto, dan kun je de auto parkeren in parkeergarage Circus of parkeergarage Boterdiep. 

Bekijk de opleidingen op deze locatie