Handig om te weten

Welkom op onze Open Middag! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen. Op deze pagina hebben we handige informatie voor je verzameld.

Wegwerkzaamheden

Er zijn momenteel veel wegwerkzaamheden in Groningen, o.a. door de aanpak van Ring Zuid. Zo is tijdens de Open Middag het Julianaplein dicht in de richting Drachten (en Hoogkerk/Leek). Je kunt dan alleen doorrijden vanuit Assen richting Hoogezand en vice versa. Dus kom je met de auto? Plan van tevoren je reis en kijk op www.groningenbereikbaar.nl waar aan de weg gewerkt wordt.

Student met bouwhelm en hesje 2023.jpg

Parkeren op de campus

Kom je met de auto naar de Zernike campus, dan kun je gratis parkeren op P2 t/m P6. Let op: we verwachten drukte op de parkeerplaatsen. Mogelijk zijn er geen of weinig parkeerplaatsen beschikbaar op het moment dat je aankomt. Als er geen parkeergelegenheid meer is, word je doorverwezen naar P+R Reitdiep. Daar ontvang je een gratis buskaartje waarmee je naar de Zernike campus kunt reizen.

Student met oranje paraplu 2022.jpg

Vragen voor Open Dagen

De Open Middag geeft je de kans om docenten, studenten en studiekeuzeadviseurs vragen te stellen over de opleiding(en) waarin je ge├»nteresseerd bent. Op deze pagina staan een aantal vragen om je alvast op weg te helpen. Maar bedenk ook vooral je eigen vragen.

Student met oranje smartphone 2022.jpg

Digitale brochures

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor de Hanze. Daarom hebben we besloten geen fysieke brochures meer te gebruiken tijdens de Open Middag. Je kunt hier eenvoudig een digitale brochure aanvragen. Zo helpen we samen de impact op het milieu te verminderen en zetten we een stap in de richting van een groenere toekomst.

Studente met studiekiezer 2023

Koffie en thee? Neem je eigen beker mee!

Tijdens de Open Middag kun je gewoon gratis een kopje thee of koffie halen bij de opleidingen. Koop je liever iets bij de verkooppunten op de campus, neem dan je eigen mok mee. Vanaf januari 2024 is het namelijk verboden om wegwerpbekertjes te gebruiken bij de verkooppunten. Mok vergeten? Dan kun je een herbruikbare beker kopen. 

Student met oranje waterfles 2022.jpg