Open Dag Fixusopleidingen - locaties

Twee studenten in de Van DoorenVeste

De Open Dag Fixusopleidingen van 8 december vindt op twee locaties plaats: het Wiebenga en de Marie Kamphuisborg. Op deze pagina vind je alle informatie over parkeren, openbaar vervoer en meer.

Wiebenga (Petrus Driessenstraat 3)

Voorlichtingen
De voorlichtingen van de volgende opleidingen zijn in het Wiebenga:

  • Fysiotherapie
  • Physiotherapy (ENG)
  • Mondzorgkunde 

Parkeren en openbaar vervoer
We raden aan om met de fiets of het openbaar vervoer naar de Open Dag Fixusopleidingen te komen. Plan je route op 9292.nl.

Kom je met de auto? Bij het Wiebenga (Petrus Driessenstraat 3) zijn geen parkeerplaatsen, je kan de auto parkeren in parkeergarage Circus of parkeergarage Boterdiep. 

Houd rekening met riool- en wegwerkzaamheden aan de Kerckhoffstraat. Je kunt gebruik maken van de hoofdingang aan de Petrus Driessenstraat. Het is vanwege riool- en wegwerkzaamheden niet mogelijk om te parkeren voor of rondom de school. 

Marie Kamphuisborg (Zernikeplein 23)

Voorlichtingen
De voorlichtingen van de volgende opleidingen zijn in de Marie Kamphuisborg:

  • Toegepaste Psychologie
  • Vastgoedkunde

Parkeren en openbaar vervoer
We raden aan om met de fiets of het openbaar vervoer naar de Open Dag Fixusopleidingen te komen. Plan je route op 9292.nl.

Kom je met de auto? Dan kun je auto parkeren op de Zernike Campus. P4 ligt het dichts bij deze locatie, hier kun je gratis parkeren tijdens de Open Dag Fixusopleidingen

Beide locaties bezoeken?

Bezoek je zowel het Wiebenga als de Marie Kamphuisborg? Met buslijn 1, 2 en 171 kun je makkelijk tussen deze locaties reizen. Deze bussen rijden zeer regelmatig en van deur tot deur duurt het ongeveer 15-20 minuten om tussen deze locaties te reizen. Als je met de auto komt kun je de auto het beste bij de Marie Kamphuisborg parkeren en met de bus naar het Wiebenga reizen.