Mediadesk

CMI Media Desk

Die laptop was al een hele investering, dus we snappen heel goed dat je misschien niet ook nog de beschikking hebt over een duur fototoestel of filmcamera. Laat staan eentje met een gimbal (Google maar eens) om je beelden al lopend en zonder schokken vast te leggen. Geen zorgen, dat is waar onze CMI Mediadesk in beeld komt! Daar kun je gratis de apparatuur lenen die je nodig hebt voor je opdrachten.

Afhankelijk van het jaar waarin je zit, kun je steeds geavanceerdere apparatuur gebruiken. Dat begint bij de relatief simpele Canon spiegelreflex voor je eerste stappen op gebied van fotografie en film. Mocht je vervolgens willen werken aan je eigen talkshow in jaar 2 of je eigen documentaire bij de minor Medialism in het derde jaar, dan leren we je werken met camera’s van Blackmagic en Sony en professionele audioapparatuur om beeld en geluid van hoge kwaliteit op te nemen. En als het weer goed is, geven we je ook nog een vliegles met onze drone.

Voor het houden van je eigen fotoshoot of livestream kun je in overleg met ons de filmstudio reserveren en daar met een black- white- of greenscreen en verschillende soorten belichting aan de slag.

Heb je muziek, geluidseffecten of stockbeelden nodig? Ook daarvoor kun je terecht bij de Mediadesk, want we hebben abonnementen op artlist.io en artgrid.io.

Wil je iets lenen? Maak dan van tevoren een reservering voor maximaal drie opeenvolgende dagen op cmimediadesk.nl. Daar kun je ook door de catalogus scrollen voor je een keuze maakt.