Onze keuzemodulen

alumni hanzehogeschool

Kijk jij graag verder dan je eigen opleiding? Zoek je een aanvulling, of verdieping op je studie vanuit een ander perspectief? Vul dan je keuzeruimte in bij de Hanze Educatie Academie (HEA). Door één van die modules te kiezen kun jij je breder ontwikkelen en je voorbereiden op jouw toekomstige werkveld!

Waarom een keuzemodule van de Hanze Educatie Academie?

Het onderwijs is voortdurend in ontwikkeling en de context van het werkveld wordt steeds dynamischer en meer interdisciplinair. Om aan te sluiten bij deze complexe beroepspraktijk, slaan de lerarenopleidingen van de Hanzehogeschool de handen ineen in de HEA. Door deze samenwerking kun je je keuzeruimte vullen bij een andere lerarenopleiding waardoor je je eigen lesprogramma aanvult vanuit een nieuwe invalshoek. Door over de grenzen van je eigen vakgebied heen te kijken krijg je de unieke gelegenheid om samen te werken met studenten en docenten van andere disciplines. Kies iets wat past bij jouw professionele toekomstbeeld en/of persoonlijke interesse!

Nieuwsgierig waar je uit kunt kiezen? Check het aanbod hieronder!

Op dit moment kun je kiezen uit maar liefst 16 verschillende keuzemodulen, elk ontworpen om jouw kennis en vaardigheden te vergroten op diverse gebieden. Of je nu geïnteresseerd bent in kansenongelijkheid, muziek- en filmeducatie, het onderwijs aan jonge kinderen, de rol van docenten in andere contexten, kunst, sport, dans of het verkennen van mastermogelijkheden, wij hebben iets dat bij jou past. Ontdek snel het aanbod!

Vragen?

Kijk bij de FAQ's of mail naar: [email protected].