​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Financieel management saai?

Wij vinden van niet. De afgelopen jaren hebben bewezen dat de financiële wereld van grote betekenis is. Gezien de ontwikkelingen in de financieel economische wereld is de behoefte aan goed opgeleide financiële mensen alleen maar toegenomen. Mensen die niet alleen kunnen rekenen, maar ook het verhaal achter de cijfers begrijpen. 

Het Instituut voor Financieel Economisch Management biedt vier voltijdopleidingen. Als je accountant wil worden biedt de opleiding Accountancy je een goede basis. Jij bent de vertrouwenspersoon van een organisatie en geeft financiële en fiscale adviezen. Financial Services Management leidt je op tot financieel dienstverlener binnen het bank- en verzekeringswezen en andere bedrijven. Met Fiscaal Recht en Economie werk je op het snijvlak van economie en recht. Je leert hier adviezen op maat te geven binnen de kaders van de wet. Onze opleiding Bedrijfseconomie geeft je een brede basis. Als bedrijfsecononoom kun je binnen veel sectoren aan de slag en ben je de spil binnen een organisatie. De opleiding Bedrijfseconomie is ook te volgen als driejarige variant, ideaal voor vwo'ers. Daarnaast kun je deze opleiding in deeltijd volgen.


Bacheloropleidingen

Voltijd

DeeltijdOnderzoek: Lectoraten


​​Waarom kiezen voor FEM?

Maar liefst vier financieel-economische opleidingen zitten binnen het Instituut voor Financieel Economisch Management (FEM) onder één dak. Dat vind je nergens anders in Noord-Nederland. Door het gemeenschappelijke eerste jaar kun je zonder studievertraging makkelijk switchen tussen de vier opleidingen. Bij ons leg je niet alleen een goede financieel-economische basis, maar besteed je ook aandacht aan logistiek, marketing, recht en communicatieve vaardigheden. Het is belangrijk dat je begrijpt wat er speelt in bedrijven en dat je de cijfers van bijvoorbeeld een jaarrekening helder en goed onderbouwd kunt uitleggen. Bovendien werk je aan een gezond besef van verantwoordelijkheid. Met het lectoraat Duurzaam Financieel Management​ leren onze studenten dat er, naast het maken van winst, veel meer is dat een onderneming sterk maakt. ​​

{{'LatestNewsWidget_Title' | i18n}}

{{vm.articleCollection.Items[0].Title}}

{{'Article_ReadMore' | i18n}}

{{'TestimonialWidget_Title' | i18n}}

{{'LatestNewsWidgetAuthenticated_Title' | i18n}}

{{'LatestNewsWidget_Title' | i18n}}

{{'LatestNewsWidget_Intro' | i18n}} {{vm.portalTitle}}

{{'CalendarWidget_Title' | i18n}}

{{'CalendarWidget_Intro' | i18n}} {{vm.portalTitle}}