Reünie

Op 6 oktober 2018 vindt er een reünie plaats in het Willem-Alexander Sportcentrum te Groningen. Deze dag staat de ontmoeting tussen alumni en (oud-)medewerkers van ALO en SGM centraal. Hieronder vind je het programma. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Tijdlijnen programma:

16.00 uur - Receptie voor (oud-)medewerkers

17.30 uur - Inloop dinershow

18.00 uur - Dinnershow

20.30 uur - Inloop feest

21.00 uur - Start feest

01.00 uur - Afterparty Mesacosa

Receptie

Alle (oud-)medewerkers die samen 100 jaar Sportstudies in Groningen hebben gemaakt, bieden we een receptie aan en nodigen we van harte uit om van 16.00 tot 18.00 uur samen met ons mooie herinneringen uit 100 jaar Sportstudies op te halen.

Dinnershow

Laat je tijdens een dinnershow verrassen door studenten en oud-studenten met fantastische optredens waarin sport, bewegen en dans centraal staan.

Feest

Beleef deze avond met je oud-klasgenoten en docenten op verschillende manieren! Van dansen op de beats van een DJ, tot gezellig bijpraten onder het genot van een borrel in het jazzcafé, loungen in de sportbar of samen bijkletsen rond het kampvuur. Voor iedereen is er de mogelijkheid om op een eigen wijze samen het 100-jarig bestaan van de ALO en SGM te vieren. Uiteraard wordt er gezorgd voor muziek in passende stijl in de diverse zalen.

Kosten

De kosten voor de dinnershow zijn €32,50 (inclusief onbeperkt eten en drinken) en voor het feest €26,50 (inclusief onbeperkt drinken). Voor de gehele avond betaal je dus €59.

Aanmelden

Aanmelden voor de reünie is niet meer mogelijk. Bekijk hier de huidige lijst met aanmeldingen (laatste update: 25 september).

Merchandise

Speciaal voor het jubileum is er een merchandise lijn ontwikkeld. Deze bestaat uit sweaters en t-shirts met het jubileumontwerp of het ALO logo. Daarnaast is er ook een Sporthart kalender. Deze kalender staat vol met sportfoto's en gedichten over het Sporthart, geschreven door medewerkers en studenten van het Instituut voor Sportstudies. De kalender is ieder jaar opnieuw te gebruiken. Het formaat is een dubbele A4 en het betreft een gelimiteerde opgave. Ook geschikt als cadeau of relatiegeschenk!

Een deel van de opbrengst van de verkoop van de merchandise producten gaat naar het goede doel dat verbonden is aan het jubileumjaar: Fit Hart. Dit is een samenwerking tussen Sportstudies en het UMCG rondom de ontwikkeling van een hartrevalidatieprogramma voor patiënten met boezemfibrilleren.

Heb jij interesse in het kopen van een sweater of t-shirt met het jubileumontwerp, een t-shirt met het ALO logo of de Sporthart kalender? Bestellen kan hier.

{{'Opbouw_Title' | i18n}}

• {{item.Title}}