- Evenement

-
-
datum
-
-
-
starttijd
-
eindtijd
-
-
Van DoorenVeste
locatie
Op 16 januari 2025 organiseert de opleiding Master Digitale Technologie van de Hanze een afstudeer-symposium: een mooi slotstuk voor de huidige lichting afstuderende studenten.
Ben jij geïnteresseerd?
Ja, ik wil me aanmeldenProgramma
Vanuit het overkoepelende thema Digitale Transformatie zullen drie afstudeerders hun opgedane inzichten delen: hoe kunnen technologische innovaties het bedrijfsleven, rijksorganisaties en het onderwijs helpen uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden? Annemarie Hannink zal als CvB-lid van de Hanze de link leggen met de maatschappelijke opdracht Digitale Transformatie. Als keynote zal Dr. Freek Lapré (Executive professor van de Master Health Administration) vanuit het zorgdomein de uitdagingen schetsen rondom Digitale Transformatie. Met een afsluitende borrel is er ruimte om connecties te maken en stil te staan bij hoe jouw organisatie op dit moment hiermee bezig is.
Over Annemarie Hannink
Annemarie Hannink is sinds 1 september 2020 lid van het College van Bestuur van de Hanze. Hannink werkt sinds 2015 bij de Hanze. Ze begon aanvankelijk als dean van de Academie voor Verpleegkunde. Daarvoor was ze waarnemend directeur van het Stafbureau Onderwijs en Onderzoek en waarnemend dean van de Academie voor Gezondheidsstudies. Voor haar komst naar Groningen bekleedde Annemarie Hannink functies bij het Medisch Spectrum Twente ziekenhuis in Enschede en de Isala klinieken in Zwolle.
Over dr. Freek Lapré
Freek Lapré studeerde HBO-Verpleegkunde in Eindhoven (BSc/R.N.(non-practising)) en vervolgens Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht (MSc). Hij studeerde af in Master of Change Management aan de SIOO Business School in Utrecht (MCM). Hij is gepromoveerd in Business Administration (DBA) aan de School of Management van de Universiteit van Bradford in het Verenigd Koninkrijk. Hij studeerde af op het onderwerp servicekwaliteit in verpleeghuizen, een onderzoek dat verschillende malen internationaal is onderscheiden. Dr. Lapré is werkzaam als internationaal gecertificeerd management consultant (CMC) bij QOLity BV en als partner bij Dementia Villkage Advisors . Hij richt zich op strategie, innovatie, ontwikkeling van nieuwe business-concepten en organisatieontwikkeling in de zorg en aanverwante sectoren. Dr. Lapré werkt voornamelijk voor non-profit en for-profit klanten op het gebied van wonen, dienstverlening en zorg aan ouderen te weten: thuiszorgorganisaties, ziekenhuizen, zorgverzekeraars, pensioenfondsen, investeerders en woningcorporaties in Nederland, Australië, de Verenigde Staten, de Russische Federatie en China.
Afstudeerproject Jarin van der Kooi
Jarin van der Kooi onderzoekt samen met de start-up Talent Tree of hun middelbaar onderwijs-gerichte app voor zelf-regulerend leren ook interessant is voor het hoger onderwijs. Hierin analyseert hij de verschillen tussen beide contexten, waar de behoeftes vanuit het onderwijs liggen, wat de concurrentie doet, maar ook wat de impact hiervan op Talent Tree zelf is. Dit resulteert onder andere in een eerste versie van de app toegespitst op het hoger onderwijs.
Afstudeerproject Curtis Bänffer
Curtis Bänffer onderzoekt binnen grafisch kartonfabriek ESKA hoe zij met slimmere dataverwerkingsprocessen kunnen voldoen aan aankomende Europese regelgeving over broeikasemissierapportage. Deze rapportage, die ook betrekking heeft op de inbound en outbound logistiek van het bedrijf, vereist complexe samenwerking met een diversiteit aan disciplines en partners. Dit resulteert onder andere in een eerste versie van een innovatief dashboard waarmee het bedrijf strategische beslissingen kan maken.
Afstudeerproject Jestin Wegert
Jestin Wegert onderzoekt binnen RDW de mogelijkheid om repetitieve, saaie taken door Robotic Process Automation (RPA) te laten doen met Microsoft's Power Automate. Jestin haalt lessons learned op via andere organisaties die RDW zijn voorgegaan (o.a. CJIB en Microsoft zelf) en brengt in kaart hoe het op implementatie-niveau binnen de organisatie geregeld moet worden. Om de proef op de som te nemen automatiseert hij daarnaast binnen een afdeling een aantal processen. Dit alles resulteert in zowel een breed advies richting RDW over de organisatorische impact als concreet bewijs voor de toegevoegde waarde van RPA.
Feedback component
Hoe tevreden ben jij met de informatie op deze pagina?