Lectorenplatform Sport en Bewegen

  • Onderzoeksproject
Lectorenplatform Sport en Bewegen.png

Het lectorenplatform Sport en Bewegen bestaat sinds 2016 en heeft als missie om de impact van praktijkgericht sport- en beweegonderzoek op de maatschappij en het hbo-onderwijs te vergroten. Om zo meer mensen aan het sporten en bewegen te krijgen. De kern van het lectorenplatform wordt gevormd door lectoren die werkzaam zijn bij de acht sporthogescholen die Nederland kent, verenigd in het Hogescholen Sport Overleg.

Het lectorenplatform Sport en Bewegen is een goed geoliede machine die de afgelopen jaren zowel op de inhoud als het proces sterk is gegroeid. De ambities groeien mee en er is de wens om het platform breder toegankelijk te maken, meer leden te binden en de vleugels uit te slaan richting aanpalende domeinen en het buitenland.

In de komende periode willen we de drie ambities (positioneren, programmeren en valoriseren) verder uitdiepen en verduurzamen en tevens de ambitie internationaliseren toevoegen om het lectorenplatform Sport en Bewegen toekomstbestendig en toonaangevend te maken.

Bezoek de pagina van het lectorenplatform

Inhoud onderzoek

Onze mensen