Honours

honoursgroepsfotox.jpg

Heb je het naar je zin bij je opleiding, maar heb je het gevoel dat je meer wil, kan en durft? Kies dan voor het Honours Talentprogramma! Deze speciale route met de internationaal herkenbare naam “honours” sluit aan op jouw behoefte en bereid je optimaal voor op een succesvolle carrière.

Tijdens het Honours Talentprogramma word je uitgedaagd op jouw talent te ontwikkelen. De kern van dit programma bestaat uit inspirerende en complexe opdrachten of vraagstukken, vaak in opdracht van een bedrijf. Jij kiest zelf welke vraagstukken je interessant vindt en waar jij je in wilt verdiepen. De vraagstukken vragen om creatieve en innovatieve oplossingen, die jij samen met studenten van andere opleidingen gaat bedenken.

Daaromheen krijg je interessante colleges en studieopdrachten rond thema’s van de toekomst, zoals Energie, Healthy Ageing, Duurzaamheid en Mobiliteit. Meedoen met het Honours Talentprogramma betekent ook dat je de kans hebt om studenten van andere opleidingen te ontmoeten, je netwerk te verbreden en nieuwe dingen uit te proberen!

Je kunt mee doen aan het Honours Talentprogramma vanaf jouw tweede studiejaar. Het programma bestaat uit 30 extra studiepunten die je vanaf je tweede jaar tot aan jouw afstuderen naast het reguliere programma gaat halen. Meer informatie hierover krijg je tijdens het eerste studiejaar.

Wat biedt het Honours Talentprogramma jou?

  • De kans om met studenten en docenten van andere opleidingen samen te werken
  • Een hecht netwerk van gemotiveerde studenten die iets extra’s willen
  • Toffe en relevante projecten en vraagstukken vanuit het bedrijfsleven
  • De mogelijkheid om je meer te specialiseren, verbreden of allebei!
  • Nieuwe kansen en mogelijkheden
  • Een kick-start van jouw carrière met de internationaal erkende titel “honours” op jouw diploma