Hoofdvakdocent Productie en Songwriting

Daniel Testas studeerde in 1997 cum laude af aan de HKU, afdeling Muziektechnologie. Ook werd er in dat jaar door hem de faculteit prijs van de HKU gewonnen. Hij studeerde af in elektronische/computer- en instrumentale compositie.

Tijdens zijn studie was hij al werkzaam als DJ/producer/componist in de dance muziek (Techno, Trance, House). Eigen werk op 12 inch vinyl werd uitgebracht bij labels in Engeland alsmede een serie remixes. Na zijn studie is hij gaan samenwerken met Rob Gaasterland (sindsdien vaste partner). Samen zijn ze zich met succes gaan toeleggen op het schrijven, produceren, remixen en uitvoeren van allerlei soorten dance, met name Drum&Bass (Project 2000), Lounge, Chill, NuJazz, Soulful House (Adani&Wolf, Praful) en Electro Rock (General Electric Paradise). Dit werd/wordt zowel voor andere artiesten als voor zichzelf als artiest gedaan. Zijn producers duo werkt onder de naam Adani&Wolf.​

Met Project2000 werden door Adani&Wolf een behoorlijk aantal heftige muzikale avonturen beleefd. Vrij snel nadat de band was opgericht werd er de prestigieuze Heineken Cross-over award in de wacht gesleept. Het debuut album 'It's about time' werd zeer goed ontvangen en gedurende een aantal jaren toerde Project2000 door het Nederlandse festival circuit. Er werden vele optredens gedaan zoals bijvoorbeeld: Drum Rhythm festival, Lowlands, de helikoptertour op 5 mei Bevrijdingsdag, Mysteryland, Dancevalley, Noorderslag, Uitmarkt, etc., etc...

Adani&Wolf als producers creëerden verschillende succesvolle projecten. Met multi-instrumentalist en saxofonist van Project 2000 Praful maakten ze 'One day deep' en 'Pyramid in your backyard'. Deze twee albums werden 'Billboard best selling albums' in de VS en 'One day deep' bereikte de top 10 in de 'American contemporary jazz chart'. De hit single 'Sigh' werd een solide nummer 1 op de Amerikaanse jazz radio. Het album 'Les Seigneurs' die A&W onder hun eigen naam maakte werd ook succesvol uitgebracht in de VS, terwijl de single 'Daylight' één van de dertig meest gedraaide jazz singles was. 

Andere uitgebrachte of geproduceerde albums van A&W zijn: 'Brown Woman' met Evangelina, 'Unconditional' met Neobe, 'The end of the Rainbow' van Monte La Rue. Makers van documentaires, reclames, films, TV series (o.a.: CSI Miami, As if, Phileine zegt sorry, De nieuwe wereld) en internationaal bekende compilaties (o.a.: 'Cafe del Mar', 'Hed Kandi', 'Hotel Costes') kozen en kiezen tracks van Adani en Wolf voor hun releases.