Watersportschool

Wil je leren zeilen of windsurfen in Groningen? Dat kan bij de Watersportschool aan het Hoornsemeer. Wil je wekelijks lessen volgen, een volledige cursusweek, een opfriscursus of liever zelf materiaal huren? Bij de Watersportschool is veel mogelijk. Ben je nog onbekend in de watersport? Onze instructeurs leren je alles over de wind, het water en hoe je hier gebruik van maakt in een zeilboot of op een windsurfplank.

Groepsactiviteiten

Ben je op zoek naar een sportieve activiteit voor (grote) groepen, zoals een sportdag, een kinderfeestje of een bedrijfsuitje? Ook hierin kan de Watersportschool veel voor je betekenen, neem contact op voor de mogelijkheden.

Sloepvaren

Naast onze zeil- en windsurfaanbod beschikt de Watersportschool ook een grote sloep voor plezierrondvaarten op het Hoornsemeer, lekker met je vrienden onder het genot van een hapje en een drankje genieten van het mooie weer, of een zakelijke meeting in een andere omgeving. De sloep is beschikbaar met of zonder schipper (afhankelijk van bezit vaarbewijs). Neem contact op voor de mogelijkheden.

Locatie en contact

Locatie

​De watersportschool is gevestigd naast het Best Western Hotel Groningen Plaza Plus aan het Hoornsemeer. Auto’s kunnen op het parkeerterrein van het hotel geparkeerd worden. Per fiets is de Watersportschool ook bereikbaar via het Hoornsepad. 

Je kunt hiervoor het volgende adres aanhouden: Laan Corpus Den Hoorn 300, 9728 JT Groningen.

Contact

Contact opnemen met de Watersportschool kan via het contactformulier