Hans Jansen

Hans Jansen

Hans Jansen (1959) is sinds 1 december 2023 interim-bestuurslid van het College van Bestuur. In verband met de re-integratie van één van de andere bestuursleden neemt Hans tijdelijk een aantal werkzaamheden en portefeuilles over.

Hans is een gedreven en resultaatgerichte bestuurder met veel ervaring in zowel het bedrijfsleven als het onderwijs. Na zijn studie econometrie in Amsterdam werkte hij zo’n 25 jaar in de financiële sector en zakelijke dienstverlening. Zo was hij onder meer werkzaam bij De Nederlandsche Bank, Achmea en Ordina. In 2009 werd hij lid college van bestuur bij Wellantcollege (groen vmbo/mbo). Hans: "Ik zocht meer maatschappelijke betrokkenheid in mijn werk en heb daarom bewust gekozen voor een overstap naar de onderwijssector. Dat is mij vanaf dag één heel goed bevallen."

Vanaf 2018 is Hans werkzaam als interim-bestuurder (onder meer bij O2G2, Inholland) en heeft hij daarnaast twee toezichthoudende functies. Zo is hij voorzitter van de raad van toezicht bij 113 Zelfmoordpreventie.

Tijdelijke portefeuilles

  • Financieel Economische Zaken
  • Facilitair Bedrijf
  • Informatisering