Ouderavond

Om de ouders van eerstejaarsstudenten te laten zien hoe het is om te studeren aan de Hanzehogeschool Groningen, organiseert de Hanzehogeschool ouderavonden. Via deze pagina kunt u zich aanmelden.

Uw kind is dit jaar (2023-2024) begonnen met een studie aan de Hanzehogeschool Groningen. Om u een indruk te geven hoe het is om te studeren aan de Hanzehogeschool Groningen, willen wij u uitnodigen voor onze jaarlijkse Ouderavond. Elke opleiding* verzorgt voor u een programma. Via onderstaand aanmeldformulier kunt u zich alleen aanmelden voor de opleidingen die dit jaar nog een ouderavond organiseren. 
 
U krijgt tijdens deze avond informatie over bijvoorbeeld de inhoud van de opleiding, hoe het onderwijs wordt verzorgd, het studietraject, kennis en vaardigheden, studiebegeleiding, studieadvies, stages en kansen op de arbeidsmarkt. Docenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Een aantal dagen voorafgaand aan de Ouderavond ontvangt u meer informatie over het precieze programma. 

Aanmelden

U dient zich aan te melden voor de Ouderavond. Binnenkort ontvangt u per post of via uw kind een uitnodiging. Daarna kunt u zich via deze pagina aanmelden. 

* De Academie Minerva en het Prins Claus Conservatorium organiseren geen ouderavond, of houden dit op een ander moment. 

Routebeschrijvingen en parkeren 

U vindt hier de routebeschrijvingen naar verschillende locaties. Alle locaties van de Hanzehogeschool zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Komt u met de auto, lees dan ook deze informatie