MENA is here - The Queen of Arabic: ode aan Fairuz

 • Evenement
f52f422e-4bb2-4975-9114-bd0821bd3a9e.jpg
 • Datum
  • datum

 • Tijd
  • starttijd

  • eindtijd

 • Locatie

  SPOT/Stadsschouwburg Groningen

  locatie

De Wijk De Wereld Groningen en het Prins Claus Conservatorium presenteren: The Queen of Arabic: ode aan Fairuz. We nodigen je uit om op 17 mei samen met het Prins Claus Conservatorium de muziek uit de MENA regio (Midden Oosten en Noord Afrika) te ontdekken.

Van 11 t/m 20 mei 2023 viert Groningen tijdens MENA is here de rijkheid en diversiteit van kunst en cultuur uit de MENA regio. Verschillende Groningse culturele instellingen slaan de handen ineen om gezamenlijk de schoonheid van de diverse culturen te laten zien en de verschillende werelden en perspectieven samen te brengen.

Bestel tickets

Interessegebieden

 • Cultuur en Kunst