• Datum
  • datum

 • Tijd
  • starttijd

  • eindtijd

 • Locatie

  Prins Claus Conservatorium

  locatie

Wil jij weten of een conservatoriumstudie iets voor jou is? Kom dan naar onze Open Dag op zaterdag 4 november! Zowel voor algemene voorlichting over een studie aan het conservatorium als voor meer specifieke vragen kun je op de open dagen terecht.

Gedurende de hele dag zijn docenten en studenten aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Ook kun je de hele dag binnenlopen bij de hoofden van de diverse studierichtingen. Natuurlijk geven we niet alleen informatie, er is ook een gevarieerd muziekprogramma met jazz en klassieke muziek. En het is mogelijk om bij de docent van jouw keuze informeel voor te spelen en te jammen met studenten van Docent Muziek. Neem dus je instrument mee!

Programma Open Dag

Interessegebieden

 • Cultuur en Kunst