• Datum
  • datum

 • Tijd
  • starttijd

  • eindtijd

 • Locatie

  SPOT | Oosterpoort

  locatie

SPOT Groningen en het Prins Claus Conservatorium organiseren dit seizoen op vijf woensdagen een Coffee Break in Kunstpunt, hét knooppunt voor beeldende kunst direct naast De Oosterpoort. Masterstudenten van het Prins Claus Conservatorium trakteren je op hoogstandjes van de grote meesters uit de klassieke muziek, kroonjuwelen uit de kamermuziek of gewoon een heerlijke romantische melodie. Voor een smakelijke cappuccino, espresso, latte macchiato of gewoon een oude vertrouwde koffie zwart kun je voorafgaand of na afloop van het concert terecht bij onze barista’s in The Mix (entreehal De Oosterpoort). En kijk na afloop ook zeker even rond bij Kunstpunt.

De Coffee Breaks vinden plaats op woensdag 22 november, 6 december, 13 maart, 24 april en 22 mei. Ook theedrinkers zijn van harte welkom!

Interessegebieden

 • Cultuur en Kunst