• Datum
  • datum

 • Tijd
  • starttijd

  • eindtijd

 • Locatie

  De Nieuwe Kolk

  locatie

Op vrijdag 22 maart vindt het Prins Claus Concert plaats in De Nieuwe Kolk in Assen. Het concert wordt uitgevoerd door het Hanze Symphony Orchestra bestaande uit studenten van het Prins Claus Conservatorium onder leiding van Arthur Arnold.

Studenten van de afdeling klassieke muziek vormen samen het Hanze Symfonie Orkest. Het concert opent met werken van Dukas en Kodaly. Voor de pauze speelt het orkest het Concertino voor Tuba en Strijkorkest van de Nederlandse componist Jan Koetsier met als solist PCC-alumnus Matthijs Leffers. Na de pauze kunt u genieten van de Vijfde Symfonie van Tsjaikovski.

Data en locaties: 
Vrijdag 22 maart | 20.00 uur
De Nieuwe Kolk | Weiersstraat 1 Assen

Zaterdag 23 maart | 20.00 uur 
SPOT/De Oosterpoort  | Trompsingel 27 Groningen

Reserveer tickets

Interessegebieden

 • Cultuur en Kunst