• Datum
  • datum

 • Tijd
  • starttijd

  • eindtijd

 • Locatie

  Jazz Club Prins Claus Conservatorium

  locatie

Het evenement Talents of tomorrow - Gallery of sounds brengt opkomend talent van het Prins Claus Conservatorium samen met professionals uit onderwijs- en cultuursector. Ontdek nieuwe muzikale talenten en netwerk met professionals uit onderwijs- en cultuursector.

Dit initiatief van CrossWise is bedacht en georganiseerd door studenten van de minor Eventmanagement (Hanze) en de opleiding Medewerker Evenementenorganisatie (Noorderpoort).

Verbinding tussen talent en publiek
Deze studenten hebben de opdracht gekregen om een nieuw event te bedenken waarbij opkomend talent van het Prins Claus Conservatorium hun eigen werk kunnen presenteren aan een nieuw publiek. Bezoekers van dit event zijn professionals uit onderwijs- en cultuursector die elkaar én studenten willen ontmoeten en open staan voor diverse podiumkunsten.

Netwerkbijeenkomst vol muzikale ontdekkingen
Talents of Tomorrow – Gallery of Sounds wordt een terugkerend evenement. Deze eerste pilot vormt een showcase voor getalenteerde muzikanten binnen de wereld van jazz en klassieke muziek van het Prins Claus Conservatorium. Het biedt tevens een uitgelezen kans voor professionals om elkaar te ontmoeten en nieuwe samenwerkingsmogelijkheden met het onderwijs te verkennen.

Het evenement vindt plaats op 30 mei van 17:00 uur tot 19:00 uur in de Jazzclub van het Prins Claus Conservatorium. Geïnteresseerd? Meld je dan hier aan.

Interessegebieden

 • Cultuur en Kunst