Lunchconcert Groningen Brass Experience

 • Evenement
Gruppenbild Kerkrade Bühne.jpg
sidralbrassband.jpg
 • Datum
  • datum

 • Tijd
  • starttijd

  • eindtijd

 • Locatie

  Andrea Elkenbrachtzaal - Prins Claus Conservatorium

  locatie

Kom lunchen op het Prins Claus Conservatorium bij het lunchconcert van twee topbands uit Spanje en Duitsland tijdens de Groningen Brasss Experience (GBE).

Sidral Brass Band en de BRASSers verzorgen  een interactief lunchconcert op vrijdag 7 juni in de AE-Zaal van het Prins Claus Conservatorium. Entree voor dit lunchconcert is gratis, reserveren is niet nodig.

Sidral Brass Band

Is een professionele groep Spaanse muzikanten die garant staan voor een verfrissend concert met humor en interactie.

BRASSers

Is een professionele groep Duitse muzikanten die van elk optreden een feest maken met muziek van traditioneel tot modern, eigen medleys en arrangementen.

Samen staan ze garant voor een onvergetelijke lunch. Overigens zijn ze ‘s avonds te zien en te horen bij Maas Live Brass Experience in Huize Maas. Een avond vol opzwepende muziek, eindeloze energie en vooral: heel veel brass! Het dak gaat er AF.

Groningen Brass Experience

Het concert is een van de onderdelen van de Groningen Brass Experience, die het beste uit de brasswereld naar Groningen haalt. Het muziekevenement vindt plaats van 5 t/m 9 juni in Groningen en omgeving. Er is voor iedereen wat wils, van fanatieke blaasmuziekfans tot winkelend publiek op straat. Het volledige programma vind je op groningenbrass.com

Interessegebieden

 • Cultuur en Kunst