Rinze Krijgsman Interim Teamleider Klassieke Muziek

  • Nieuws
Rinze Krijgsman
Nieuwbouw.jpg

Vanaf 22 januari 2024 start Rinze Krijgsman als interim teamleider Klassieke Muziek, Directie HaFaBra en Koor bij het Prins Claus Conservatorium. Hij gaat zijn expertise en betrokkenheid bij het muziekonderwijs inzetten om actief mee te denken in de organisatie- en onderwijsontwikkeling. We zien uit naar zijn komst!

Zelf zegt hij daarover: ‘Wat heerlijk om terug te zijn in een omgeving waarin we allemaal dezelfde passie delen; het ontwikkelen van talent.’

Rinze Krijgsman studeerde van 2005-2008 Klassiek Trompet aan het Prins Claus Conservatorium. Daarna studeerde hij (organisatie)psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen met organisatieverandering als afstudeeronderwerp. Hij heeft een eigen bedrijf, Dignify, en werkt voor overheid en bedrijfsleven als interim manager en veranderdeskundige met een eigen methodiek.

Interessegebieden

  • Cultuur en Kunst