Leerlingen gezocht

Harp.JPG

Het Prins Claus Conservatorium werft jaarlijks leerlingen voor de interne stage van instrumentale studenten. Deze studenten volgen naast hun instrumentale hoofdvak een docentenopleiding. Bij deze opleiding horen een aantal stages waarin studenten met verschillende lessituaties kennismaken. Tijdens de interne stage geeft de student een wekelijkse les van een half uur aan een stageleerling.

Les van een conservatoriumstudent

 

  • Het maakt niet uit of je een beginnende leerling bent of een gevorderde.
  • Er worden 15 lessen gegeven tussen september en februari. 
  • De stages worden begeleid door docenten van het conservatorium. De lessen worden in principe op video opgenomen, dit materiaal wordt door de conservatoriumdocent en student samen bekeken en na de stageperiode weer vernietigd. Bij plaatsing vragen we je om een AVG-formulier in te vullen.
  • Aangezien niet al onze studenten uit Nederland komen, worden sommige stagelessen in het Engels gegeven.
  • De lesdag en -tijd worden in overleg met de leerling vastgesteld door de student. De student zal hierover met de leerling contact opnemen.
  • De lessen zijn gratis, maar niet geheel vrijblijvend. Het is voor studenten belangrijk dat continuïteit ontstaat in de samenwerking met de leerlingen en zij ook daadwerkelijk 15 lessen kunnen geven. We doen daarom een beroep op de betrokkenheid en inzet van de stageleerlingen voor de lessen en de samenwerking met de student.

Aanmelden en contact

Op dit moment hebben we voldoende aanmeldingen. Houd onze website en de sociale media in de gaten voor een nieuwe oproep. 

Andere mogelijkheden

Veel van onze studenten geven privéles. Wil je daarvoor in aanmerking komen, dan ontvangen we graag een A4tje met een oproep. Deze kun je mailen naar: [email protected]. Wij hangen je oproep dan op het publicatiebord.