Het onmogelijke mogelijk maken voor Het Leger des Heils

Project bedrijfskunde voltijd - Demi Jans 1.jpg

Demi Jans bedacht samen met haar projectgroep een innovatief en duurzaam plan voor het Leger Des Heils.

Samen met 5 andere studenten werkte Demi Jans in het eerste jaar van de opleiding aan de (On)Mogelijke opdracht (OO). Bij dit project bedachten ze een innovatief plan voor het verduurzamen en het hergebruiken van materiaal voor het Leger Des Heils. “Tijdens het project gebruikte ik mijn eigen netwerk, maar heb ik ook zeker mijn netwerk verbreed”, aldus Demi.

Samenwerken levert wat moois op!

Het project heeft niet alleen een mooie bedrag opgeleverd voor het Leger Des Heils, de projectgroep leerde ook goed samenwerken. “Het samenwerken heeft voor veel motivatie en presteerdrang gezorgd. Het beoogde doel van € 1000 was ook erg hoog, maar doordat wij samen vol voor het project gingen hebben we een mooi resultaat neergezet.” De opdracht moest binnen twee weken uitgevoerd worden. De studenten zijn onder de indruk wat je alle kon ondernemen en bereiken in zo’n korte tijd.

Invloed Hanzehogeschool

Er is door dit project veel bewustwording van duurzaamheid gecreëerd. Bij de Hanzehogeschool is duurzaamheid een belangrijk speerpunt, ze kijken altijd hoe iets kan bijdragen aan de maatschappij of aan een bedrijf. De studenten hebben dit speerpunt erg leerzaam gevonden en meegenomen tijdens deze (On)Mogelijke opdracht. Om de volledige ervaring te krijgen, werden Demi en haar groepsgenootjes vrij gelaten in de opdracht, zodat ze hun volledige creativiteit kwijt konden en samen het doel konden bereiken. Demi “Ik heb geleerd om vooral alles te doen wat in je opkomt om geld op te halen voor het goede doel.”

Project bedrijfskunde voltijd - Demi Jans 2.jpg

Interessegebieden

  • Economie en Bedrijf