Verkorte en gecombineerde studietrajecten

hanze-educatie-academie-opleidingen.jpg

De Hanze Educatie Academie biedt verschillende flexibele studieroutes om je onderwijsambities te verwezenlijken. Of je nu kiest voor een verkort traject van 1,5 tot 3 jaar of een gecombineerd traject waarin je binnen 4 tot 4,5 jaar twee bachelordiploma’s behaalt, er is altijd wel een route die past bij jouw interesses en ervaringen! Bovendien is het ook mogelijk om een verkort traject te combineren met een masteropleiding, waardoor je beide diploma's in slechts 3 jaar behaalt.

Verkorte trajecten

Alle educatieve bacheloropleidingen binnen de Hanze Educatie Academie kunnen ook als verkort studietraject worden gevolgd. Afhankelijk van je vooropleiding en werkervaring varieert de duur van deze trajecten tussen de 1,5 en 3 jaar.

De verkorte studietrajecten worden veelal op maat aangeboden, zodat ze perfect passen bij jouw individuele opleidingsbehoefte.

Onze verkorte opleidingen Pabo Deeltijd en Docent Beeldende Kunst & Vormgeving zijn zelfstandige studieroutes. De verkorte opleidingen Docent Muziek, Docent Dans en Docent Lichamelijke Opvoeding zijn persoonlijke routes binnen de voltijdopleidingen.

Het behalen van een verkort traject vereist specifieke toelatingseisen, die we graag samen met jou tijdens een intakegesprek vaststellen. Hierbij wordt bepaald welke vrijstellingen mogelijk zijn, om jouw leerervaring zo efficiënt mogelijk te maken.

Aanbod verkorte trajecten:

Gecombineerde trajecten

Naast onze reguliere educatieve bacheloropleidingen, bieden we ook verschillende gecombineerde trajecten aan. Met deze trajecten kun je jouw lerarenopleiding eenvoudig combineren met andere vakgebieden, waardoor je niet alleen een uitstekende leraar wordt, maar ook een breed scala aan extra vaardigheden ontwikkelt. Dit stelt je niet alleen in staat om meer bij te dragen aan de maatschappij, maar creëert ook nieuwe carrièremogelijkheden.

Of je nu direct bij aanvang van je studie een educatieve opleiding wilt combineren met een andere bachelor en in slechts 4 tot 4,5 jaar twee bachelordiploma's wilt behalen, of liever tijdens je bacheloropleiding de pabo-minor volgt om in slechts 1,5 jaar je tweede bachelor te behalen. De Hanzehogeschool biedt de flexibiliteit die bij jouw ambitieuze plannen past!

Degenen die nog een stap verder willen gaan, kunnen een verkort studietraject combineren met een masteropleiding. waardoor je binnen slechts 3 jaar je lesbevoegdheid voor Docent Beeldende Kunst en Vormgeving en je mastergraad voor de Master Kunsteducatie kunt behalen.

Aanbod gecombineerde opleidingen: