João Reis Grilo wint solistenauditie Zomerconcert

  • Nieuws
Joao Reis Grilo.png

Masterstudent klassiek gitaar João Reis Grilo heeft de solistenauditie voor het Zomerconcert van het Prins Claus Conservatorium gewonnen.

Masterstudent klassiek gitaar João Reis Grilo heeft de solistenauditie voor het Zomerconcert gewonnen. De jury bestaande uit Mark Vondenhoff, Louis Buskens en Peter Stam complimenteerden enthousiast alle zeven auditanten en koos João om te soleren met het symfonieorkest van het Prins Claus Conservatorium tijdens het Zomerconcert, waarmee we op vrijdag 7 juli 2023 het schooljaar feestelijk afsluiten. 

João speelde Andantino – alla romanza en Ritmico e cavallerresco uit “Guitar Concerto no. 1 in D major, op.99” (1939) van Mario Castelnuovo-Tedesco. Tijdens het Zomerconcert voert hij het gehele werk uit.

Interessegebieden

  • Cultuur en Kunst