Justus van der Feen
Productmanager
Word een leidende kracht in persoonlijke ontwikkeling
Productmanager
De opleiding richt zich op professionele begeleiding in coaching, supervisie en teambegeleiding. Je leert vaardigheden voor ervaringsgericht leren, het stellen van ontwikkelvragen en effectieve communicatie. Het programma omvat twee leerjaren, waarvan het eerste jaar de kern vormt en het tweede jaar gericht is op supervisie en coaching. Na afronding kun je je bij de LVSC als supervisor registreren en je specialiseren in team- en organisatiebegeleiding, inclusief registratie als organisatiebegeleider.
Deze opleiding is erkend door de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC). Na afronding van de opleiding kun je je registreren in het beroepsregister
Kom meer te weten over de beroepsverenigingOnze samenleving vraagt in werk en privé om betrokkenheid, bewegelijkheid, zelfsturing, kritisch denken en het vermogen om samen te werken. Het is belangrijk dat mensen leren reflecteren op hun aandeel en werkwijze én de invloed van de context. Als professioneel begeleider breng je dit vermogen tot reflectie verder tot ontwikkeling.
Drie leerlijnen lopen als een rode draad door de opleiding:
De opleiding kenmerkt zich verder door ervaringsgericht, interactief onderwijs waarbij praktijk en theorie in evenwicht zijn.
Deze opleiding is erkend door de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC). Na afronding van de opleiding kun je je registreren in het beroepsregister
Kom meer te weten over de beroepsverenigingDe opleiding is ontwikkeld voor de ervaren professional in het agogisch domein, die op zoek is naar verdieping van de begeleidingsvaardigheden. Voor trainers, coaches, hulpverleners, geestelijk verzorgers, opleiders, zorgprofessionals, leidinggevenden en adviseurs.
Bij onze opleiding hechten we veel waarde aan een goede start. Daarom vinden we het belangrijk dat je goed geinformeerd aan de opleiding begint.
Stap 1: Informatiemoment
Neem deel aan een informatiemoment om alles te weten te komen over de inhoud en structuur van de opleiding Begeleidingskunde. Je krijgt de kans om al je vragen te stellen.
Stap 2: Intakegesprek
Na deelname aan een informatiemoment kun je je aanmelden voor een online intakegesprek. Dit gesprek heeft als doel om te beoordelen of je toelaatbaar bent tot de opleiding, te bepalen of je voorsupervisie moet volgen en om van beide kanten af te tasten of de opleiding aan je verwachtingen voldoet. Na het intakegesprek kan je je aanmelden voor de opleiding met de link op deze pagina.
Meld je hier aan
Wil je samen met collega's deze opleiding volgen, jouw medewerkers opleiden, of ben je geïnteresseerd in specifieke modules? Onze maatwerk- en in-company trajecten bieden talloze mogelijkheden. We stemmen deze volledig af op de behoeften van jouw bedrijf of organisatie, en de lessen kunnen vaak zelfs op jouw locatie plaatsvinden.
De opleiding start 1 keer per jaar
Hieronder een overzicht van alle startdata
Lessen vinden plaats van 9.15 tot 16.30 uur.
Dialoogsessies van 13.30 tot 16.30 uur
De opleiding duurt 2 jaar bestaande uit 2 leergangen van elk een jaar.
De opleiding bestaat 27 EC (1 EC is 28 uur studiebelasting)
De kosten zijn als volgt opgebouwd en worden per leergang in rekening gebracht:
* De prijzen voor de startdatum mei 2025 zijn nog niet bekend.
Per leergang kun je rekening houden met literatuurkosten van maximaal € 300,-*
Cursisten mogen het opleidingsgeld betalen in 6 maandelijkse termijnen, gerekend vanaf de startdatum van de leergang.
Opleidingscoördinator
Frontoffice voor professionals en organisaties
Op donderdag 28 november is er een Informatieavond voor professionals. Je kunt in gesprek met docenten en studieadviseurs. En mensen spreken die de stap al gezet hebben.
Lees verder