'Ik vind de opleiding sfeervol, praktijkgericht en ondersteunend'

  • Student aan het woord
image00009.jpeg

Göknur Turgut studeert Management in de Zorg. Ze deelt haar ervaringen van de opleiding. 'De samenwerking tussen studenten en docenten is intensief en collegiaal.'

'Ik waardeer de sfeer binnen de opleiding Management in de Zorg, vooral omdat het een kleinschalige opleiding is. Deze opleiding richt zich op het effectief organiseren, coördineren, innoveren en optimaliseren van zorgprocessen om de best mogelijke zorg aan patiënten te bieden.

De lessen zijn dynamisch en praktijkgericht. Het projectwerk en de stages bieden de mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen en een netwerk op te bouwen binnen de zorgsector.

De samenwerking tussen studenten en docenten is intensief en collegiaal. De docenten zijn toegankelijk en betrokken, wat bijdraagt aan een ondersteunende leeromgeving. De sfeer binnen de opleiding is open en stimulerend, waarbij samenwerken en kennis delen altijd centraal staan.

Er zijn vaste lesdagen met een mix van hoorcolleges, werkcolleges en praktijkgerichte lessen. De theorie wordt vaak direct gekoppeld aan actuele vraagstukken in de zorg, waardoor de lessen relevant en boeiend blijven.'