Sciencecentrum de Magneet

HANZE220679 Foto's algemeen pedagogische academie-6.jpg

Wist je dat de Pedagogische Academie een eigen sciencecentrum heeft en dat je hier je stageklas (groep 7/8) mee naar toe kan nemen?

De Magneet is hét sciencecentrum van de Hanzehogeschool waar basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 een workshop kunnen volgen om kennis te maken met verschillende soorten van energie opwekken. Onze eigen Pabo-studenten verzorgen deze workshops en begeleiden de leerlingen volgens de Talentenkrachtvisie! Hierbij gaan de leerlingen zelf actief aan het werk door de verschillende doe-stations te onderzoeken te ontdekken.

Loop jij stage in groep 7/8 of begeleid je een andere klas en wil je buiten het klaslokaal een wetenschap- en techniekles aanbieden? Overleg dan met je coach om ze eens mee te nemen naar de Magneet! Een bezoek duurt ongeveer twee uur en het vervoer kan geregeld worden.

Wil je graag met je klas langskomen voor een workshop in De Magneet? Dan kun je voor meer informatie of een aanvraag mailen naar [email protected]. Er wordt dan z.s.m. contact met je opgenomen.

Flyer van de Magneet

Benieuwd naar de praktische informatie? Bekijk hier de flyer van de Magneet. Ontdek, onderzoek, verwonder!

Voorzieningen - De Magneet.png