Studievereniging Le Baso

Studievereniging Le Baso 2022-2023.jpg

Bij de Pedagogische Academie (PA) hebben we onze eigen Studievereniging: Le Baso. Iedereen die studeert aan de PA kan hier lid worden, denk bijvoorbeeld aan de brede propedeuse Pabo Social Work. Deze studie valt ook onder de PA. 

Le Baso brengt jou als toekomstige leerkracht in contact met alles wat Groningen of de PA te bieden heeft. Het is een studievereniging voor en door studenten. Als student is lid worden van Le Baso een mooie aanvulling op je studietijd door de verschillende activiteiten die worden georganiseerd. Alle activiteiten die georganiseerd worden zijn volledig vrijwillig bij te wonen, bij Le Baso heb je geen verplichtingen. Een studievereniging is namelijk verschillend van een studentenvereniging. Wij organiseren bijvoorbeeld interessante lezingen, workshops en binnen- en buitenlandse excursies. Le Baso biedt tevens een mooie gelegenheid om je netwerk uit te breiden tijdens de maandelijkse borrels met verschillende thema’s of het jaarlijkse gala. En dat alles voor slechts 10 euro per jaar.

Je kunt ook actief lid worden bij Le Baso en een commissie doen. Bijvoorbeeld de feestcommissie, waar je de maandelijkse borrels organiseert. Op deze manier leer je snel veel mensen buiten je eigen klas of studiegroep kennen en bouw je gemakkelijk een netwerk op. 

Meer informatie en lid worden zie www.lebaso.nl.