Diplomering Associate Degree Bedrijfskunde 2023.jpg

Alumni

​​Voor de Hanzehogeschool Groningen zijn alumni niet alleen ambassadeurs, maar ook een waardevolle bron van contacten, kennis en kunde. En daarmee blijven we graag in contact.

De Hanzehogeschool Groningen is trots op haar alumni. Alumni zijn onze ogen en oren naar de maatschappij. De Hanzehogeschool zet zich dan ook graag in om na hun studie bij te dragen aan de persoonlijk en professionele ontwikkeling van haar alumni. Wij houden je dan ook graag betrokken, onder meer via deze website. Hier vind je het laatste nieuws, alumni-activiteiten en opleidings- en netwerkmogelijkheden.

Meld je hier aan als alumnus

Je leven lang blijven ontwikkelen

Tijdens je studie aan de Hanzehogeschool heb je veel geleerd en ben je continu bezig geweest met je ontwikkeling. Dit stopt niet na het afstuderen. Om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt, is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Op persoonlijk en op professioneel vlak. Als alumnus kun je deelnemen aan verschillende (netwerk)evenementen en we bieden een uitgebreid aanbod aan bachelors, masters, trainingen en cursussen. Bekijk ons aanbod voor professionals.

We hebben je nodig

Jouw kennis en werkervaring dragen zeker ook bij aan de ontwikkeling van de Hanze. Alumni kunnen een bijdrage leveren aan studentenprojecten, gastcolleges geven, onderzoeksvragen laten uitvoeren door studenten en studenten begeleiden tijdens hun (afstudeer)stages. Zo help je niet alleen ons als hogeschool, draag je ook bij aan de ontwikkeling van jouw toekomstige collega’s en aan je eigen ontwikkeling en netwerk.

Studeer jij binnenkort af of ben je al afgestudeerd? Meld je dan aan als alumnus. Zo kunnen wij elkaar blijven informeren.
 

Heb je een vraag?