Centre of Expertise Healthy Ageing

Ondanks alle inspanningen zijn de gezondheidsverschillen en kansenongelijkheid de afgelopen jaren eerder groter dan kleiner geworden. Dat maakt de urgentie voor een transitie naar meer gezondheid en participatie groter.

Transitie naar een gezonde en actieve samenleving

Transitie naar een gezonde en actieve samenleving

Transitieversnellers

De Hanzehogeschool Groningen draagt in de transitie naar een gezonde en actieve samenleving bij aan andere grote maatschappelijke veranderingen op het gebied van bijvoorbeeld digitalisering en energie. Hier spelen vergelijkbare vraagstukken, vandaar dat de Hanzehogeschool ook praktijkgericht onderzoek doet naar de manier waarop deze transities kunnen worden versneld.

Lees er meer over 

Impactverhalen

Door verhalen willen we zichtbaar maken wat er bij de Hanzehogeschool allemaal gebeurt aan onderzoek en welke impact dit heeft in de regio. Vorig jaar zijn we begonnen om na afloop van onderzoeksprojecten impactverhalen te schrijven, waarvoor we onderzoekers spreken, studenten en mensen uit de praktijk, daar waar de impact het meest voelbaar is. Lees hier de online versie van het boekje met impactverhalen. We blijven voortdurend verhalen schrijven over de onderzoeken die we verrichten. Deze lees je onderaan de pagina onder de kop 'Onze verhalen'.

Impactverhalen

Leest u liever de papieren versie? U kunt het boekje bestellen door een mail te sturen aan [email protected]

Projecten

Bekijk meer
Sla over

Onze verhalen

Sla over

Nieuws

Bekijk meer
Sla over

Onze mensen

Waar kun je ons vinden?